Met het Abonnement Gevaarlijke stoffen opslag bent u verzekerd van een periodiek deskundige beoordeling van uw opslag. Jaarlijks komen we bij u langs en beoordelen uw opslag of het voldoet aan de PGS15 en andere regelgeving rondom die opslag. Van gebouw / kluis, vloeren, incidentmanagement tot aan tijdelijke opslag; alle onderwerpen komen ter sprake. Gemiddeld zullen we met reistijd 3 tot 5 uur hiermee bezig zijn.

Van deze audit wordt een kort verslag opgesteld met de nodige adviezen en verbetermogelijkheden. Ook wanneer de wet- en regelgeving rondom de opslag wijzigt dan laten wij u weten wat de impact op uw opslag zal zijn. Met het verslag zullen we ook een 3 tot 5 uur mee bezig zijn.

Gemiddeld zal de audit in totaal 6 tot 10 uur van ons vragen. We rekening hiervoor in abonnementsvorm € 895,-  De audit wordt uitgevoerd door een specialist in de PGS15. Mocht de opslag beduidend meer tijd vergen dan behoudt VNCW Consultants het recht na de eerste audit te besluiten om nadere afspraken te maken met extra uren (uitsluitend in overleg).

Het abonnement wordt jaarlijks verlengd waarmee u verbeteringen kunt doorgeven en u steeds meer in compliance met wet- en regelgeving komt.

Klik hier om een abonnement Gevaarlijke stoffen opslag af te sluiten.