Bouwkundig- en brandveiligheidsonderzoek

.

Bouwkundig- en brandveiligheidsonderzoek

De komende jaren wordt het belangrijk om daadwerkelijk aan te tonen dat de brandveiligheid gewaarborgd is. Niet dat u alleen een bouwtekening kan laten zien waarop staat dat de WBDBO 60 is, maar een deskundig onderzoek naar de feitelijke bouwkundige staat en een concreet onderzoek naar uw brandveiligheid. Wees voorbereid door nu zelf het onderzoek op te starten en niet af te wachten tot de overheid het voor u doet en haar conclusies gaat trekken.

Laat experts op het gebied van bouwkunde en brandveiligheid vaststellen hoe het er mee gesteld is. In een observatie op locatie wordt gekeken naar de bouwkundige staat van de gebouwen, zoals opslagmagazijnen en kluizen. Bouwkundige staat van vloeren, muren, metselwerk, de draag-constructie, de dakconstructie,  de kozijnen en deuren. Het komt allemaal aan de orde. Naast een visuele beoordeling van de technische staat wordt waar nodig nader onderzoek naar materialen verricht. Tijdens de bouwkundige keuring krijgt u direct al een indruk van de conditie van bovengenoemde zaken.

Onderzocht wordt hoe het gesteld is met de bouwkundige staat en brandveiligheid van de gebouwen. Dit vatten we samen in een overzichtelijke rapportage waarmee u voor in de toekomst vast heeft liggen welke materialen daadwerkelijk aanwezig zijn, eventueel welke blussystemen  en welke conclusies hieruit getrokken mogen worden.

Laat ook een bouwkundig – en brandveiligheidsonderzoek uit voeren en neem contact met ons op.  

Download Free Icon  - download leaflet.

Ja, wij willen een Bouwkundig- en brandveiligheidsonderzoek laten opstellen.

Bedrijfsnaam

Uw naam (verplicht)

Uw functie

Uw email (verplicht)

Straatnaam

Postcode+plaats

Uw telefoonnummer

Uw bericht