Wanneer je over een PGS15 opslag beschikt, of dat in een magazijn, kluis of een kast is, dan wil je graag weten of je het goed doet. Met een Chemical Storage OK keurmerk kun je voortaan laten zien of je aan de voorschriften van de PGS15 voldoet.

Het Chemical Storage OK keurmerk is nieuw en heeft een groot onderscheidend vermogen; bij voldoende resultaat ontvang je het keurmerk als certificaat. Om het keurmerk te behalen dient u minimaal 60% van de te behalen punten te behalen. Het keurmerk is weliswaar een momentopname, maar geeft in zekere zin een bepaalde betrouwbaarheid. Wanneer u het keurmerk heeft behaald ontvangt u een grote sticker voor op een deur of een raam, een certificaat welke ingelijst kan worden en een digitaal bestand / logo voor in reclame uitingen of op uw site.

Voor het keurmerk vindt een volledige scan van één locatie op de veilige opslag van gevaarlijke stoffen in verpakte vorm plaats. Dat mogen meerdere magazijnen zijn. Een keurmerk wordt echter afgegeven op één site. Wanneer meerdere locaties het keurmerk willen krijgen kan dit afgestemd worden. Ieder jaar dient online een update gegeven te worden via een online zone.

Kosten: iedere 3 jaar € 1.500,-* (ex btw/reisk) bij een opslag t/m 10 ton en € 1.950,- bij < 10 ton en de twee tussenjaren € 750,- per jaar.

Via onderstaand formulier neemt u contact met ons op.