Als specialist op het gebied van WABO omgevingsvergunningen, brandveiligheid, PGS15 opslagen, BRZO, organisatieveranderingen, alsmede ook PGS6, PGS7, PGS8, PGS9, PGS12, PGS14, PGS19, PGS28, PGS29 en PGS31, bieden wij u passende cursussen op uw behoefte.

Cursussen worden aangeboden via open inschrijving, in company en via E-learning. Onderstaand vindt u verwijzingen naar het directe aanbod. Staat uw opleidingsbehoefte er niet bij: mail ons op info@vncw-consultants.nl.

Cursus PGS15 (gevaarlijke stoffen in opslag)

E-learning module PGS15

Cursus Basiskennis gevaarlijke stoffen

E-learning module Basiskennis gevaarlijke stoffen

Cursus Awareness dangerous goods

E-learning Interne auditor

E-learning Awareness gegeaste containers

E-learning Werken met gevaarlijke stoffen in het lab

Met betrekking tot de PGS15 wordt in de 2016 versie aangegeven dat : ‘Een PGS15 deskundige is opgeleid voor zijn of haar werkzaamheden met de van toepassing zijnde PGS 15-voorschriften, aangevuld met een basiskennis gevaarlijke stoffen en, indien voor de incidentbestrijding noodzakelijk, een BHV opleiding waarin het opruimen van gevaarlijke stoffen naar voren komt. Kennis is alleen noodzakelijk van de in de inrichting opgeslagen stoffen.

Wilt u zelf uw cursus op laten nemen in ons overzicht dan kan dat eveneens. Mail en we spreken verder over de voorwaarden.