Organisatie(verandering) en strategie.

Organisatie(verandering) en strategie

Management en coaching

Als directeur of management van een bedrijf of organisatie neemt u beslissingen. Die beslissingen neemt u weloverwogen. Als ervaren organisatie- en personeelsadviseur kunnen wij u en uw managementleden ondersteunen waar u het nodig heeft. 

Op strategisch niveau en in de praktijk. Want heeft u alle factoren die een rol spelen in het vizier? Functioneringsgesprekken invoeren, jaarplannen opstellen, ontslaggesprekken; wij hebben het allemaal al gedaan. Ook met uw communicatie kunnen wij u van dienst zijn. De manier waarop wordt gecommuniceerd en de beeldvorming zijn in deze tijd belangrijker dan ooit.

 

Uw adviseur is Mieke van Ginkel-van Maren MBA. Zij richt zich als consultant op uw vragen en uitdagingen. Door haar bestuurlijke ervaring als voormalig wethouder, bedrijfskundige kennis en management ervaring in de logistiek kan ze u daarbij optimaal ondersteunen. Ze kent de weg binnen de overheid waardoor een investering in haar kennis en ervaring zich snel terug laat verdienen. Ondersteuning bij het leiding geven van uw managers, het nemen van beslissingen van u als directeur, of als mediator, wij staan voor u klaar. Vul onderstaand contactformulier in en zij zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.