Afbeelding 210Wordt er van u  verwacht dat er in het kader van de PGS15 een UPD (uitgangspuntendocument) opgesteld wordt? Indien in een opslagvoorziening met beschermingsniveau 1 een VBB-systeem wordt toegepast, moet dedrijver van de inrichting een uitgangspuntendocument (UPD) opstellen. Het UPD is de grondslag voor ontwerp, uitvoering, beheer en inspectie van het VBB-systeem en omvat de uitgangspunten daarvoor. Het UPD moet zijn goedgekeurd door het bevoegd gezag, voordat met de aanleg van het VBB-systeem wordt begonnen. Het UPD moet binnen de inrichting aanwezig zijn.

Het aan laten leggen van brandbestrijdingssystemen en het laten certificeren van reeds bestaande installaties is niet eenvoudig. Daar komt nog eens bij dat de eisen voortdurend wijzigen. Het vereist kennis van de richtlijnen, techniek en de eigenschappen van chemische stoffen.

VNCW Consultants beschikt over een uitgebreide specialistische kennis van zaken gebaseerd op uitgebreide ervaring en gedegen kennis van regelgeving en normen op dit gebied. Of het nu gaat om een automatische sprinklerinstallatie, een deluge-installatie, gasblusinstallatie of een hi-ex installatie, wij zoeken de juiste specialist voor uw uitdaging.

Neem dus nu contact op met VNCW consultants en laat ons uw UPD document opstellen.

Download Free Icon  – download leaflet

.

  Ja, wij willen het Uitgangspuntendocument laten opstellen. Neem contact met ons op.

  Bedrijfsnaam

  Uw naam (verplicht)

  Uw functie

  Uw email (verplicht)

  Straatnaam

  Postcode+plaats

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht