PGS15Bent u op zoek naar deskundig PGS15 advies? Heeft u vragen over veilige opslag van gevaarlijke stoffen? De adviseurs van VNCW consultants zijn specialist op dit gebied en kunnen u van advies voorzien.

In de PGS15 staan de regels voor de opslag van gevaarlijke stoffen. Een juiste interpretatie van de verschillende regels is daarbij onontbeerlijk. Deskundige ondersteuning kan daarbij een uitkomst zijn. Aan welke voorwaarden moet een PGS15 opslagmagazijn aan voldoen, mag ik gevaarlijke stoffen overslaan in een crossdock zonder brandbestrijdingsinstallatie of wanneer ben ik PGS15 aangesteld persoon. Vragen waar niet altijd direct antwoord op zijn en waar deskundige ondersteuning wellicht gewenst is. VNCW consultants zijn direct betrokken bij het opstellen van de PGS15 en kunnen u als geen ander van advies voorzien.

Ook wanneer de PGS15 op uw bedrijf van toepassing is of gaat zijn en u van plan bent een vergunning aan te vragen of van plan nieuw te gaan bouwen dan kunnen wij u van dienst zijn. Via onderstaand formulier neemt u contact met ons op.

Download Free Icon  – download leaflet.

 

  Ja, wij zijn op zoek naar ondersteuning op het gebied van de opslag gevaarlijke stoffen. Neem contact met ons op.

  Bedrijfsnaam

  Uw naam (verplicht)

  Uw functie

  Uw email (verplicht)

  Straatnaam

  Postcode+plaats

  Uw telefoonnummer

  Uw bericht