VNCW Consultants en de andere ondernemingen onder dezelfde groep zijn gespecialiseerd in het advies en onderricht van bedrijven in de chemische keten. Deze groeiende onderneming is op zoek naar een stagiar die een project gaat uitwerken.
De afgelopen jaren hebben we in samenwerking met een gelieerde branchevereniging eerder het magazine Chemical Warehousing uitgebracht, welke gericht was op de opslag van gevaarlijke stoffen. Dit betrof een issue van eens in de twee jaar. Commercieel bleek dit al succesvol.
Met deze basis willen we verder uitbouwen door nu op kwartaalbasis dit gespecialiseerd magazine op kwartaalbasis uit te brengen. Drie issues daarvan zullen electronisch zijn en één daarvan op papier. Leden van de branchevereniging zijn automatisch en gratis abonnee, derden kunnen een abonnement nemen. Jij gaat onder begeleiding deze uitgave naar een kwartaal nummer en in een abonnement-vorm omzetten, waarbij niet alleen advertenties, aantrekken abonnees, content, opmaak en eventueel laten drukken allemaal op je pad komen. Kortom; een mooie stage met een grote uitdaging waaraan je een grote dosis ervaring op zult doen.

Interesse in deze stage? Mail je CV en motivatie naar info@vncw-consultants.nl