Training Communiceren met de overheid

Training Communiceren met de overheid

Bedrijven en met name medewerkers binnen die bedrijven vinden het vaak lastig om te communiceren met de overheid. Dat is inherent aan de belangen die gediend worden. Toch liggen die belangen vaak niet ver uiteen. Uiteindelijk streven we allemaal naar veiligheid.

Daarom heeft VNCW College een training opgezet waarin de deelnemers aan de hand van best practices ervaren wat een succesvolle aanpak kan zijn. In de cursus trainen we in theorie en met praktische oefeningen wat we gaan delen en hoe we het gesprek aan gaan. 

Bijvoorbeeld over de vraag hoe we plannen realiseren, lastige kwesties aankaarten of over hoe je regie houdt over je boodschap – de inhoudelijke boodschap. We hebben het verder over de gevolgen van het overschrijden van termijnen en welke rol communicatie speelt bij een crisis.

Uw cursusleiders.

De training wordt verzorgt door 2 trainers: Mieke van Ginkel-van Maren MBA richt zich als consultant op uw vragen en uitdagingen die er zijn in de chemische keten. Door haar bestuurlijke ervaring als voormalig wethouder, bedrijfskundige kennis en management ervaring in de logistiek kan ze u daarbij optimaal ondersteunen. Ze kent de weg binnen de overheid waardoor een investering in haar kennis en ervaring zich snel terug laat verdienen. Tevens is zij de ideale mediator in conflicten tussen bedrijf en overheid.Luciën Govaert is dé specialist op het gebied van PGS15, WABO en de BRZO. Als voorzitter / directeur van de branchevereniging van PGS15 bedrijven denkt hij mee over de ontwikkelingen in verschillende PGS uitgaven en stelt deze mede op. Met een gedegen praktijkervaring in de praktijk kan hij de koppeling maken tussen theorie en praktijk. Hetgeen hij als adviseur van een groot aantal bedrijven en instellingen praktijk brengt.

Voor wie?

De training is uitermate geschikt voor SHE managers, -coördinatoren, directeuren en vestigingsmanagers, medewerkers die contact met overheden onderhouden.

Wanneer en kosten.

U kunt onderstaande kiezen uit twee cursusdata. De training start om 09.30 en duurt tot 15.00. Tussendoor genieten we van een lunch.

Per deelnemer zijn de kosten € 395,-wp9f1c9b7e

De Training communiceren met de overheid maakt u en uw medewerkers sterker in uw en hun communicatie. Geef u en in uw collega's nu op.

Ja, ik wil / wij willen deelnemen aan de Training Communiceren met de overheid.

Kies uw cursusdatum:

Dinsdag 18 Oktober 2016 in Dordrecht
Woensdag 16 November 2016 in Dordrecht

Naam cursist 1: E-mail cursist 1:
Naam cursist 2: E-mail cursist 2:
Naam cursist 3: E-mail cursist 3:

Bedrijfsnaam

Uw naam (verplicht)

Uw functie

Uw email (verplicht)

Straatnaam

Postcode+plaats

Uw telefoonnummer

Uw bericht