Uw adviseurs

Onze adviseurs die u graag van dienst zijn.

Luciën Govaert is dé specialist op het gebied van PGS15, WABO en de BRZO. Als voorzitter / directeur van de branchevereniging van de chemische logistiek denkt hij mee over de ontwikkelingen in verschillende PGS uitgaven en stelt deze mede op. Met een gedegen praktijkervaring in de praktijk kan hij de koppeling maken tussen theorie en praktijk. Hetgeen hij als adviseur van een groot aantal bedrijven en instellingen praktijk brengt. Tevens is hij ADR veiligheidsadviseur.

Specialiteiten: ✺ PGS15 ✺ BRZO ✺ WABO ✺ Brandveiligheid ✺ ADR ✺ Auditing

Mieke van Ginkel-van Maren MBA richt zich als consultant op uw vragen en uitdagingen die er zijn in de chemische keten. Door haar bestuurlijke ervaring als voormalig wethouder, bedrijfskundige kennis en management ervaring in de logistiek kan ze u daarbij optimaal ondersteunen. Ze kent de weg binnen de overheid waardoor een investering in haar kennis en ervaring zich snel terug laat verdienen. Tevens is zij de ideale mediator in conflicten tussen bedrijf en overheid.

Specialiteiten: ✺ organisatie-advies ✺ risicomanagement ✺ mediation ✺ Human Resource Management ✺ High Performance Management ✺ Governance

Marien Bakker

Marien Bakker MSc is specialist op het gebied van PGS15, WABO en het BRZO. Hij richt zich met name op de combinatie veiligheid, arbo en milieu en het opstellen en implementeren van managementsystemen (ISO-NTA). Hij is tevens een zeer ervaren auditor. Daarnaast heeft hij een groot netwerk bij de overheid en het bedrijfsleven en kent daardoor de bij de werkwijzen van de vergunningverlenende en toezichthoudende overheid.

Specialiteiten: ✺ Publicatiereeks gevaarlijke stoffen (m.n. PGS6, PGS7, PGS8, PGS9, PGS12,PGS15, PGS19, PGS28, PGS29, PGS31) ✺ BRZO ✺ WABO ✺ Managementsystemen ✺ Vergunningverlening ✺ Handhaving ✺ Auditing